Menjablanc

Categoria:
Típica de: catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

10 racions

Utensilis

Motlles per posar el menja blanc

Elaboració

Agafarem el litre de llet d'ametlla i la farem bullir i l'hi posarem la pell de la llimona. Guardarem una mica de llet d'ametlla que hi desfarem el sobre del preparat per fer el menjablanc, quan la llet estigui bullint treure'm la pell de la llimona i baixarem el foc, hi tirarem el preparat, i sense deixar de remenar per que no se'ns pugui agafar quan comenci a bullir ha d'estar vuit o deu minuts i quan estarà fet agafarem els motlles i els mullarem i els podrem omplir els motlles s'és mulle'ns és més fàcil de desmotllar.
El menjablanc es molt bo de menjar junt amb les orelletes.

30min

Notes

Per fer la llet d'ametlla agafarem 8 ó 9 cullerades de concentrat d'ametlla i és suficientment dolç.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se