Gelat de músic
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Gelat
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 ous
- 200 gr. de nata liquida (per muntar)
- 200 gr. de fruits secs barrejats (torrats i pelats) avellanes, ametlles, panses, pinyons, nous...
- 25 cc de moscatell
- 3 gr. de gelatina en pols
- 50 gr. de sucre llustre
- 40 gr. de sucre invertit
4 racions
Elaboració
Muntar les clares i quan siguin a punt de neu, afegir 25 gr. de sucre. Acabar de muntar i reservar.
Batre els 4 rovells amb 25 gr. de sucre, afegir la barreja dels fruits secs trinxats i el moscatell, on prèviament haurem escalfat lleugerament, per desfer, la gelatina en pols. Reservar.
Muntar la nata liquida (ben freda). Reservar.
Barrejar la nata muntada, la barreja dels rovells, les clares muntades i el sucre invertit, amb cura, fins que quedi tot ben lligat.
Omplir motlles individuals, copes o un motlle gran. Ficar-ho al congelador.
20min
Notes
Per poder treure bé els gelats del motlle, és necessari untar-lo prèviament amb una mica d'oli i posar-hi plàstic-film. Una vegada congelats, nomes haurem de tibar el film i els gelats sortiran amb facilitat.
Etiquetes: Ametlles Avellanes Gelat Nous Panses Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2900 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.