Coca de carxofa

Categoria:
Estació:

Ingredients

Elaboració

Tallar la carxofa en rodanxetes molt fines, amb l'ajuda d'una mandolina
Deixar reposar la carxofa amb una barrega d'aigua i farina per a que no
es faci negra. A aquesta barrega els cuiners li diuen "blanqueta".
Mentres, estirar la massa damunt d'una llauna. Posar-li al damunt una
cullerada d'oli d'oliva i escampar-la per tota la massa. Posar el formatge
parmesá ratllat i després la tomata triturada, el primentó, la cansalada
la ceba i les tomates seques tallades a tiretes. Després es reparteix la
carxofa per tota la coca, aixi com la mozarella i una mica més de parmesá
ratllat.Per acabar tirar pel damunt un xorret d'oli d'oliva.
Coure al forn a temperatura alta 15/20 minuts

Notes

es temps de carxofa i esta bonissima


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se