Coca de carxofa
Categoria:
Estació:
Ingredients
- 500 grs de massa de pa
- 3 cullerades d'oli d'oliva
- 3 carxofes
- 1 ceba tallada fineta
- 200 grs de mozarella
- 100 grs de parmesá ratllat
- 150 grs de cansalada a dados
- 5 tomates seques
- 1/2 primentó roig
- Tomata triturada
Elaboració
Tallar la carxofa en rodanxetes molt fines, amb l'ajuda d'una mandolina
Deixar reposar la carxofa amb una barrega d'aigua i farina per a que no
es faci negra. A aquesta barrega els cuiners li diuen "blanqueta".
Mentres, estirar la massa damunt d'una llauna. Posar-li al damunt una
cullerada d'oli d'oliva i escampar-la per tota la massa. Posar el formatge
parmesá ratllat i després la tomata triturada, el primentó, la cansalada
la ceba i les tomates seques tallades a tiretes. Després es reparteix la
carxofa per tota la coca, aixi com la mozarella i una mica més de parmesá
ratllat.Per acabar tirar pel damunt un xorret d'oli d'oliva.
Coure al forn a temperatura alta 15/20 minuts
Notes
es temps de carxofa i esta bonissima
Comparteix aquesta recepta: