Pizza especial casolana

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Salsa de tomàquet
  • Mozzarella ratllada
  • Oli
  • Carn de vedella picada
  • Bacó de gall dindi
  • Ceba
  • Pebrot vermell
  • Pebrot verd
  • Sal i pebre
  • Orenga
  • 1 massa de pizza

Elaboració

1. Comencem escalfant una mica d'oli en una paella a foc mig-alt i hi tirem la carn de vedella picada. Afegim una mica de sal i una mica de pebre i anem desfent la carn mentre es fa. Un cop feta la reservem.
2. Estirem la massa de pizza i l'untem amb una capa de salsa de tomàquet.
3. Repartim la mozzarella ratllada per sobre de la massa de pizza, la carn reservada, el bacó trossejat, el pebrot trossejat, la ceba tallada a tires i finalment una mica d'orenga.
4. Col·loquem la pizza en una safata de forn amb paper d'enfornar i la fiquem al forn amb calor adalt i abaix uns 17 minuts.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2795 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Moisés de Tomás Rivas diu:
Algú em demana "Temperatura del forn? Ventilador cal?". Jo cuino amb un forn de gas "a la vieja usanza". Normalment les pizzes es fan (així ho fan els italians) amb el forn prèviament escalfat a 220-250 graus. Et recomanaria anar provant i controlar sempre la cocció.

Afegir comentari
 

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: