Cigrons amb suc i entrebancs

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Posem els cigrons en remull el dia abans
Posem a bullir tots els ossos....de pernil el peu, el costelló......si agrada es pot posar un tros de cansalada ibérica. Deixem bullir una hora.
Escorreguem els cigrons, i posem "bicarbonat", remenan que arribi a tots.
Posem l'olla al foc, amb una mica d'aigua (pensem que s'ha de posar el brou dels ossos)afegim una fulla de llauré, la cabeça d'alls i la ceba tallada a barco. Quan arrenqui el bull, anem afegin els cigrons, a poc a poc....es important que l'aigua, no deixi de bullir. Els cigrons son delicats, i no els hi agrada l'aigua freda.
Quan els cigrons han arrencat tot el bull, afegim la carn, i el brou. Deixem que bullin fins que estiguin cuits (una hora, més o menys, el temps depen, de la classe de cigrons...de l'aigua....es qüestió d'anar-ho vigil·lant.
Es important que els ossos, els poseu amb aigua el dia abans, i que es tingui amb compte, ja que el brou sempre queda amb un punt salat, s'ha de provar i rectificar de sal, si cal.

2h 30min

Notes

Aquest plat no es apta per gent amb colesterol.....però si per un dia d'hivern molt fred.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se