Requesó amb frambuesas
Categoria:
Postres i dolços
Dificultat: Alta
Ingredients
- 2 cullarades de sucre
- 2 rovells d'ou
- 150 g de mató
- 50 g de nata montada
- 3 fulles de gelatina
- Unasafata de gerdons
- Mermelada de gerdons
4 racions
Utensilis
recipent,motlles individuals, batedora
Elaboració
Fon les fulles de gelatina en una mica d'aigua calenta i coleu. Neteja els gerdons
Posa els gerdons en un recipient, afageix els rovells batuts amb dos cullerades de sucre i triturau en la batedora. Verteix la gelatina i afageix la nata montada barrejant-ho manualment
Reparteix aquesta preparació en motlles individuals lleugerament humits i deixal's en la nevera durant quatre hores.
desfès els flans i acompañals amb uns gerdons i un fil de mermelada.
30min
Notes
Es un postre molt bó, s'ha de tastar
Etiquetes: Dolços octubre Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1660 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.