Tapa plana de vedella al forn
Ingredients
- 8 talls de tapaplana (o qualsevol tall de vedella que sigui finet, tipus d'arrebossar)
- 2 tomàquets madurs (de fer pa amb tomàquet)
- Farina de galeta
- Formatge ratllat
- All i julivert
- Sal
- Oli d'oliva
Elaboració
Precalentem el forn a 180º (dalt i baix)
Posem un raig d'oli en una safata de forn. Salem la carn i la col·loquem a la safata (jo li faig un parell de talls amb unes tisores a la carn per tal que no "s'arrugui" durant la cocció). D'entre els talls de carn també col·loquem els tomàquets (oberts per la meitat) i també els salem.
En un plat soper, posem la farina de galeta, el formatge ratllat i l'all i julivert (tallat molt menut). Barregem-ho tot.
Una vegada tinguem aquesta barreja, la posem sobre la carn i sobre els tomàquets.
En una paella petita, calentem abundant oli. Una vegada ben calent (sense estar cremat) el tirem per sobre la carn (això farà que la carn quedi cruixent)
Posem la carn al forn a gratinar. En un tres i no res la carn estarà llesta!! (torradeta per damunt i feta per sota)
Notes
A l'hora de servir: posa dos talls de carn i una meitat de tomàquet per persona.
Intenteu fer just, que no sobri res. Aquesta carn està bona acabada de fer (tot i que jo me la menjo freda amb una mica de pa amb tomàquet i està collonuda!!)
Comparteix aquesta recepta: