Tapa plana de vedella al forn

Categoria:
Recepta per
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Precalentem el forn a 180º (dalt i baix)
Posem un raig d'oli en una safata de forn. Salem la carn i la col·loquem a la safata (jo li faig un parell de talls amb unes tisores a la carn per tal que no "s'arrugui" durant la cocció). D'entre els talls de carn també col·loquem els tomàquets (oberts per la meitat) i també els salem.
En un plat soper, posem la farina de galeta, el formatge ratllat i l'all i julivert (tallat molt menut). Barregem-ho tot.
Una vegada tinguem aquesta barreja, la posem sobre la carn i sobre els tomàquets.
En una paella petita, calentem abundant oli. Una vegada ben calent (sense estar cremat) el tirem per sobre la carn (això farà que la carn quedi cruixent)
Posem la carn al forn a gratinar. En un tres i no res la carn estarà llesta!! (torradeta per damunt i feta per sota)

20min

Notes

A l'hora de servir: posa dos talls de carn i una meitat de tomàquet per persona.
Intenteu fer just, que no sobri res. Aquesta carn està bona acabada de fer (tot i que jo me la menjo freda amb una mica de pa amb tomàquet i està collonuda!!)


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se