Macarrons amb sèpia
Categoria:
Recepta per forn
Típica de:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1/2 kg de macarrons
- 3 cebes grosses
- 2 sèpies grosses i fresques
- Oli,
- Sal,
- Formatge ratllat
- Farina i
- Llet per a la beixamel (opcional)
Elaboració
Posareu oli en una cassola i hi sofregiu la ceba uns 25 minuts.
La sèpia, un cop neta, la talleu a trossos grans i la poseu a coure a la cassola amb la ceba fins
que quedi ben cuita.
Sobretot cal incloure la melsa de les sèpies, perquè ens ajudarà a coure-les millor i que no s’enganxin, si bé en aquest cas també podríem afegir una mica de fumet.
En una altra olla, bulliu els macarrons, un cop cuits, els poseu en una plata que pugui anar al forn i hi
afegiu el sofregit amb la sèpia.
Ho podeu cobrir amb formatge ratllat o beixamel i gratinar-ho.
Comparteix aquesta recepta: