Salsitxes amb gambes

Categoria:
Típica de: Espanya → Palafrugell
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Es posa oli a una cassola de terra i hi sofregim les salsitxes.
Quan siguin ben fregides, hi posem les gambes i ens donem un parell de voltes sense deixar que coguin massa.
Afegim l'all picat li donem una volta i tot seguit afegim el vi blanc, la sal i el pebre.
Agafem la cassola per les dues nanses i l'anem movent, com si féssim un pil pil, fins que la salsa quedi reduïda i ben lligada.
Finalment i tirem el julivert picat.

Notes

Un plat senzill però exquisit del mestre en Pere Bahí del Restaurant La Xicra de Palafrugell. La seva simplicitat enforteix l'excels resultat final. No dubteu en fer aquest plat encara que tingueu un compromís, només calen unes bones salsitxes i unes bones gambes.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se