Arròs negre
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Paella
Recepta per forn
Ingredients
- 1 sípia d’1,5 kg
- 1 litre de brou de peix
- 2 cebes
- 2 tomàquets
- 8 cues de llangostins
- Alioli
- Oli, sal, julivert
4 racions
Elaboració
Netegem la sípia i la tallem a trossets i reservem la tinta.
Fem un sofregit amb la ceba i el tomàquet i quan estigui ben fet hi afegim la sípia i els llagostins.
Quan la sípia comenci a ser tova, hi afegim la tinta ben desfeta, i seguidament el brou bullent.
Ho deixem coure uns 15 minuts, primer a poc a poc i després una mica més fort.
Per finalitzar ho posem uns 4 minuts al forn i ho servim acompanyat de l'alioli.
1h
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1989 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.