Musclos amb picada de pebrot i tomàquet

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Es netegen el musclos i es fan al vapor. Quan ja estan oberts, es separen les valves que contenen la carn i es posen en una safata plana que serà la mateixa on es serviran. Es reserva.
En una paella amb una collarada d'oli d'oliva, sofregiu els tomàquets previament rallats i tretes les llevors. Quan ja el teniu al punt, reservar-lo.
En un morter, piqueu les dues dents d'all amb una mica de sal. A continuació, piqueu el pebrot vermell ben net, tallar a daus i sense les llevors. Quan ja el tingueu ben picat, afegiu el sofregit de tomàquet i remeneu fins que quedi tot ben mesclat. Rectifiqueu de sal i poseu-li un rejolí d'oli d'oliva verge i acabeu de remenar.
Amb una collera, aneu cobrint amb aquesta salsa els musclos que teníeu reservats. Poseu la safata amb els musclos a la nevera i al cap d'hora i mitja o dues ja els podeu servir.

45min

Notes

S'ha de menjar ben fred.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se