Musclos amb mostassa i vi blanc

Ingredients

  • Musclos
  • 1/2 got de vi blanc bo.
  • 1 o 2 cullerades de mostassa (segons us agradi)

Elaboració

En una paella o cassola calenta, hi posem els musclos ben nets. De seguida deixaran anar aigua. És el moment d’abocar-hi la barreja de vi blanc i mostassa. Tapem i al cap d’un parell de minuts, quan els musclos s’hagin obert, ja ens els podem menjar. I sucar-hi pa!!!

10min

Notes

Una forma diferent i molt bona de menjar els musclos. Es fan en un moment!


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3335 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: