Romesco de mussola, amb musclos, cloïsses i gambetes, amb mongetes del ganxet
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Paella
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Dotze talls de Mussola ( cazón )
- El meu romesco ( el podeu trobar a les meves receptes )
- Fumet de peix ( el trobareu a les meves receptes )
- 300 grams de cloïsses
- 300 grams de vianda de musclos congelats
- 300 grams de gambetes pelades, congelades
- Un got de conyac
- Aigua
- Sal
- 400 grams de mongetes del ganxet, cuites
4 racions
Utensilis
Una cassola plana, marinera
Un batedor de varetes
Un cassó gran
Un colador fí
Una paella mitjana
Elaboració
Primerament, en un cassó amb un dit d'aigua, obrim les cloïsses i tot seguit, colem el suc i ho reservem. Seguidament, en la cassola marinera, aboquem un got de conyac, i quan és calent, l'encenem. Quan ja s'hapagat el conyac, afegim cinc cullerots de romesco i sis de fumet de peix. Anem remenant amb el batedor de varetes, i tot seguit afegim: la vianda de musclos, les gambetes i les cloïsses només amb una sola clova.
A continuació, afegim els talls de mussola salats, posem el foc a temperatura baixa, i deixem que es cogui. Tot seguit, corregim de sal, afegim les mongfetes, i deixem que s'acabi de coure tot plegat, fins que el peix sigui al seu punt de cuit.
Seguidament, ja podrem treure la cassola i servir-la a taula.
1h 30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3222 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.