Tartitas de pistacho

Categoria:
Dificultat: Facil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 250 g pistachos molidos, 50 g pistachos pelados, 250 g azucar, 5 huevos, 1 cuchara de brandy, una cucharita de ralladura de limon o de canela esta es (opcional) y Azucar glace para espolvorear.

4pe racions

Utensilis

Un plato ondo para mezclar, y una tartera para el horno.

Elaboració

1º Mezclar los huevos con el azucar, sin batir demasiado. Añadir los pistachos molidos, la ralladura de limon o la canela y el brandy. 2º Verter la masa en moldes individuales. Colocar unos pistachos enteros encima de cada una. 3º Hornear a 160 grados durante aproximadamente 15 minutos. Comprobar el punto de coccion pinchando con una aguja; esta debe salir limpia. Desmoldar y dejar enfriar. y servir.

15min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1112 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Angel Moreno Pinel diu:
Hola Jordi: espero que te gusten los platos de 1º 2º y 3º.

Afegir comentari
 

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: