Gelat de vinagre de Xerez

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

Cal dir prèviament, que aquest plat és un plat ben curiós, ja que el vinagre de Xerez ofereix un toc ben peculiar i interessant al dolç. Afegeixo que també es pot duu a terme aquest plat amb vinagre de Módena.
Primerament, s'aboca en un recipient la nata i el sucre. Tenint això fet, ho posem en el congelador una estona fins que veiem que ja té una certa consistència. Llavors estarem a punt per afegir-hi el vinagre. Barregem de manera que la pasta de nata i sucre absorbeixin el vinagre i ho tornem a deixar en el congelador fins just abans de servir, que ho posem sobre la galeta o en una copa i hi podem afegir alguna peça de fruita com gerds o maduixes al ron, però això va per gustos. Finalment, a gaudir d'un bon gelat!

15min

Notes

Per la presentació és bonic presentar-lo en una base de galeta, ja pot ser en forma de tulipa o de margarita, tot i que no és necessari,ja que és igualment viable presentar-ho en qualsevol altre recipient com és el cas d'una copa, que desde el meu punt de vista, és més agradable a l'hora de compartir-lo.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se