Conill Guisat amb fredolics

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

5 racions

Utensilis

Cassola de fang

Elaboració

En una cassola de fang amb oli i llard a pars iguals. Fregiu el conill fet a trossets, separeu el fetge.
juntament amb les herbes i dos grans d'all.Quan el conill comenci a enrossir-se,afegiu-hi el vi.Quan estigui separeu el conill i ala mateixa cassola feu un sofregit amb la cebes trinxades i els fredolics.
Agafeu el fetge els dos alls la xocolata rallada una mica d'aigua i feu una picada. aboqueu-lo ala cassola.Afegir-hi el conill, cobriu-lo amb aigua i deixeu-lo fins que estigui fet, vigilant que no s'enganxi.

35min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se