Conill amb olives

Ingredients

  • 1 conill.
  • 300 grams de pastanagues.
  • 1 ceba.
  • 2 alls.
  • Sal
  • 1 pebrot verd.
  • Farigola.
  • Alfàbrega.
  • Farina.
  • 1 got de vi blanc sec.
  • Oli.
  • Pebre.
  • 12 olives.
  • 1 tassa de salsa de tomàquet.
  • 300 grams de patates.
  • Julivert picat.

4 racions

Elaboració

El conill es neteja i es trosseja.
En una cassola posem un raig d'oli i sofregim la ceba, l'all, el pebrot i les pastanagues, tot ben picat, assaonem i afegim la farigola i l'alfàbrega, finalment, incorporem una mica de farina per espessir la salsa.
A part, enfarinem i assaonem el conill. El daurem en una altra paella amb oli calent. Quan tots els trossos de conill estiguin daurats, els posem a la cassola amb les verdures ofegades, afegim el vi, aigua i la salsa de tomàquet, i deixem que cogui mitja hora, cinc minuts abans d'acabar la cocció, incorporem les olives sense pinyol
En una altra cassola, coem les patates en abundant aigua. Un cop cuites, es pelen, es trossegen i es reserven. Posem el conill amb la salsa en una font i acompanyem amb les patates cuites. Adornem amb el julivert picat i servim.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4316 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: