Gaspatxo extremeny

Ingredients

3 racions

Utensilis

Un vol
Un morter
Una cassola per a bullir
Forquilla

Elaboració

1. Bulliu l'ou
2. Al morter piqueu l'all amb la sal i el poliol
3. Afegiu el rovell de l'ou i l'oli (per fer la pasta la forquilla va força bé)
4. Passeu la barreja al vol i aneu omplint-lo d'aigua de mica en mica
5. Afegiu el pa i la clara d'ou a trossos

15min

Notes

Tot i que pugui semblar fàcil costa molt fer que quedi igual que el que fa la meva mare. És un molt bon primer plat per a un dinar d'estiu, sobre tot si el serviu fresquet de la nevera. De segon el podeu acompanyar d'una carn, per exemple.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se