Albergínies farcides de pollastre

Ingredients

  • 2 albergínies
  • 1 pechuga de pollastre
  • 1 ceba blanca
  • 100gr de carabassa
  • 1 all
  • 1 tomàtiga
  • 1 xili de jalapa
  • 1 iogurt natural
  • 20gr de gingebre
  • 1 llimona
  • 1 manat de cilantre
  • 2 culleres de postres sucre moreno
  • oli d’oliva
  • sal

4 racions

Elaboració

Començarem picant el pollastre en daus més bé petits i els deixam macerar un mínim de 6 hores a l’amaniment obtingut d’esclafar al morter un all, el cilantre, un tros de gingebre, el sucre moreno, sal, el suc d’una llimona i un iogurt natural.
El següent que hem de fer és obrir en horitzontal les albergínies i farem talls a lo llarg i a lo ample la polpa i les rostim al forn impregnades d’oli.
Picam la ceba i la dauram dins una paella, afegim la carabassa i la polpa de les albergínies tallades a daus petits. Picam i li llevam les llavors a un xili de jalapa i l’afegim a la mescla. Rectificam el punt de sal. Afegim el pollastre amb l’amaniment i ho deixam coure fins que redueixi i ens quedi un farciment amb la consistència que volem per farcir les albergínies. Apagam el foc i hi afegim la tomàtiga picada també a daus, remenam per mesclar-ho bé tot i ja podem farcir les albergínies.
Esper que us agradi.

55min

Notes

Si voleu podeu afegir una mica de curri a l’amaniment, jo a vegades n’hi he posat i a vegades no.


Etiquetes:           Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3534 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: