Gaspatxo extremeny
Categoria:
Amanides i plats freds
Ingredients
- Poliol mòlt (millor que no sigui barrejat amb menta, tot i que és difícil trobar-ne)
- Oli
- Vinagre
- Sal
- Una dent d'all
- Pa dur
- Un ou
- Un litre d'aigua
3 racions
Utensilis
Un vol
Un morter
Una cassola per a bullir
Forquilla
Elaboració
1. Bulliu l'ou
2. Al morter piqueu l'all amb la sal i el poliol
3. Afegiu el rovell de l'ou i l'oli (per fer la pasta la forquilla va força bé)
4. Passeu la barreja al vol i aneu omplint-lo d'aigua de mica en mica
5. Afegiu el pa i la clara d'ou a trossos
15min
Notes
Tot i que pugui semblar fàcil costa molt fer que quedi igual que el que fa la meva mare. És un molt bon primer plat per a un dinar d'estiu, sobre tot si el serviu fresquet de la nevera. De segon el podeu acompanyar d'una carn, per exemple.
Etiquetes: Estiu Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
6354 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.