Peus de porc amb cargols
Ingredients
- 4 Peus de porc comprats bullits
- 4 Fulles de llorer
- 2 Pastanagues
- 1 Ceba
- 1 Porro
- 1/2 kg de Cargols bovers
- 1 Branqueta de farigola
Per al sofregit:
- 2 Cebes
- 3 Tomàquets
- Oli, sal i pebre
4 racions
Elaboració
En una olla amb aigua, hi posem: la ceba, el porro, les pastanagues i unes fulles de llorer amb el peus de porc i ho deixem coure un 20 minuts (els peus els hem comprat ja bullits).
Mentre, en una altra olla amb aigua calenta, una branca de farigola, una fulla de llorer i sal.
Bullim els cargols durant 30 minuts. A continuació, en un cassó amb una mica d'oli, sofregim la ceba picada.
Quan estigui daurada (uns 15 minuts), hi afegim els tomàquets triturats i ho deixeu-ho coure uns 10 minuts.
Tot seguit, ho passem pel colador xinès i ho tornem a posar en una olla juntament amb els peus, el brou de bullir els peus i els cargols i ho deixem coure tot junt durant uns 15 minuts.
Rectifiquem de sal i pebre, si cal i ja podem emplatar-ho.
1h 15min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3583 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.