Amanida de ruca, bacallà esqueixat, cigrons menuts, tomàquet sec i olivada
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 100 g de bacallà esqueixat i dessalat
- 1 Bossa de ruca
- 1 Pot de cigrons menuts casolans (100 g)
- 1 Pot de tomaquèt sec
- 1 Pot d’olives negres grosses
- 1 Pot d’olivada negra
- Sal
- Oli d’oliva verge extra
1 racions
Elaboració
Macerem el bacallà dessalat en oli d’oliva en una plata.
Agafem un motlle rodó i el posem sobre un plat i l’omplim.
Primer de base uns 100 g de cigrons menuts, a sobre hi posem el bacallà esqueixat que hem macerat, a continuació una mica de ruca i tomàquet sec amb un parell d’olives negres grosses. Desemmotllem i pels voltants del plat, hi posem 2 o 3 cullerades petites d’olivada.
Per sobre un raig d’oli d’oliva verge extra i una mica de sal.
es pot servir.
20min
Notes
Aconsello menjar-ho tot barrejat.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2202 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.