Gelat de meló

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Elaboració

Primer es bull a proporcions iguals el sucre amb aigua, fins que quedi ben dissolt. Després ho deixem refredar. Preparem el meló, traient-li els pinyols i pelant-lo. Fem un puré amb la polpa, el suc de taronja i el de llimona, i si es vol el licor d'anís. Afegim el sucre dissolt i ho bolquem en un motlle per gelats. Ho deixem al congelador uns 40 minuts, perquè agafi una certa consistència. Seguidament batem la massa i la tornem a posar al congelador. I no el traiem fins la hora de prendre'l. Bon profit!

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se