Braç de patata

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Elaboració

Bullir les patates ja pelades amb aigua i sal,cuan estan calentes xafarlas amb una forquilla fins que quedin ben fines, no afegir gaire aigua. Deixar-les refredar.
Posar la masa sobre un tovalló i estendre-la per posar-hi una mica de maionesa de base i el farciment(pernil dolç, pernil salat, olives, pebrot, ou dur, tot tallat petit)
Embolicar amb el tovalló donan.li la forma del braç. Untar per sobre amb una mica de maionesa i adornar amb tiras de pebrot i olives.
Guardar a la nevera.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se