Platanos flambeados al ron

Categoria:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 4 platanos machos, 100g de mantequilla, 100g de azucar moreno, 150ml de ron añejo, 200ml de nata liquida.

4 racions

Utensilis

Una sarten, cuchara, guchillo.

Elaboració

1º Fundir la mantequilla en una sarten. Incorporar los platanos cortados en rodajas de 4 cm. Espolvorear con el azucar y cocinar hasta caramelizar.
2º Añadir el ron, flambear y por ultimo incorporar la nata. Dejar hervir durante 2 minutos. y servir templado.

4min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1336 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Angel Moreno Pinel diu:
Hola Jordi; te anticipo estas recetas, para estos dias más adente ya te mandare si las encuentro las de Navidad.
Angel Moreno Pinel diu:
Hola Lourdes; espero que estes bien yo como siempre haciendo los trabajos que me mando el profe, sobre temas de recetas de comidas, pues aqui te mando las tres que e hecho,guapaaaaaaaa..

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: