Pa de pessic de Canyella

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

8 racions

Elaboració

1. Pre-escalfar el forn abans de començar a preparar els ingredients (posició: abaix, temp.: màxim).
2. Barrejar en un vol tots els ingredients (Aconsello avocar-hi els ous al final).
3. Afegir-hi la canyella en pols (20-25 g aprox.).
4. Engreixar el motllo amb la mantega i avocar-hi la barreja.
5. Ho fiquem al forn i baixem la temp. a 210ºC, coure durant 30 min aprox. (punxar amb un ganivet i quant surti net ja està fet.).

35min

Notes

Si el motlle és metal·lic, podeu folrar l'interior amb paper de plata i engreixar amb la mantega per sobre del paper, així aconseguirem que es desmotlli millor.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se