Coca de Malibú i Pinya

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

8 racions

Elaboració

1. Pre-escalfar el forn abans de començar a preparar els ingredients (posició: abaix, temp.: màxim).

2. Separem la pinya del seu suc, reservem el suc i les rodanxes de pinya les deixem sobre paper absorvent per tal d'assecar-les al màxim.

3. Barrejar en un vol la farina, el sucre (250g), la llet, l'oli, els 3 ous, el suc de la pinya, un raig de Malibú (al gust)i per últim el llevat.

4. Engreixar el motllo amb la mantega, disposem al fons del motllo les rodanxes de pinya (només una capa) i hi tirem per sobre la barreja anterior.

5. Ho fiquem al forn i baixem la temp. a 210ºC, coure durant 30 min aprox. (punxar amb un ganivet i quant surti net ja està fet.).

6. Desmotllar-ho invertint el motlle (deixant la part de la pinya cap per amunt).

7. Possar-hi sucre normal (50g) per sobre la coca i la pinya i fiquem al forn (grill) fins que la pinya agafi el color desitjat. Un cop tret del forn expolsar el sucre sobrant.

50min

Notes

També es pot cremar la pinya amb un cremador en comptes de possar-ho al grill.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se