Crema de pèsols amb encenalls de pernil

Categoria:
Estació:

Ingredients

4 racions

Elaboració

Ofegar en una cassola amb la mantega i l'oli d'oliva, el porro net i picat. Quan estigui ofegadet , afegir les patates pelades i trossejades i el brou de verdures.
Deixar coure fins que les patates s'estovin, afegir els pèsols, deixant que es coguin.
Al final de la cocció hi afegim la nata i un grapadet de parmesà i salpebreu, tritureu la crema i coleu-la amb un colador fi.
Portar una altra vegada la crema al foc i deixar bullir un moment. Rectificar el punt de sal i servir la crema amb uns encenalls de pernil serrà cru o saltejat.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se