Crema de carbassó sense formatge
Us ensenyo com fer una crema de carbassó sense formatge (sóc al·lèrgic).
Categoria:
Sopes i cremes
Tipus de plat: Crema
Estació: tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 Carbassons
- 1 Ceba
- 1 Patata
- Avecrem
- Sal
- Oli
- 1l. d'Aigua
- 1 Fulla d'api
3 racions
Elaboració
1. Talleu els carbassons i poseu-los en una olla.
2. Peleu, talleu i renteu la ceba i la patata, i cap a l'olla també.
3. Poseu avecrem esmicolat, un xic de sal, una fulla d'api, l'aigua i l'oli.
4. Poseu l'olla a bullir de 20 a 30 minuts a foc mitjà.
5. Quan la verdura ha bullit, retireu l'api, i segons si us agrada més clar o més espès, retireu una mica del caldo que després podreu aprofitar per fer sopa.
6. Tritureu el contingut de l'olla, i deixeu-lo reposar uns 40 minuts.
7. Si és necessari, escalfeu 10 minuts abans de servir.
1h 20min
Etiquetes: Cremes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2674 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.