Arròs japonès
Així és com els japonesos fan l'arròs al foc. Normalment, tenen unes olles elèctriques especials.
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Japó
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Inexperts
Ingredients
Cocció:
- 1 Got d'arròs
- 2 Gots d'aigua
- (La proporció és 2 gots d'aigua per cada got d'arròs)
Rentat:
- Aigua
2 racions
Elaboració
Posem l'arròs en un bol i li posem l'aigua que faci falta i l'anem rentant amb les mans. Hem de canviar l'aigua fins que aquesta surti totalment transparent. A mi em surten uns 8 o 9 canvis d'aigua.
Posem l'arròs a una olla petita.
Posem 2 gots d'aigua per cada got d'arròs.
Posem l'olla al foc. Quan arrenqui a bullir, ho tapem i baixem el foc al mínim.
Cocció durant 10 minuts sense obrir la tapa.
Passats els 10 minuts, ho deixem reposar 10 minuts sense obrir la tapa.
Queda com enganxós, així es l'arròs típic del Japó.
25min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1640 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.