Amanida carpaccio de tomàquet

Ingredients

  • 2 Tomàquets pera o d'amanida
  • 1 Cogombre
  • 1 Ou dur
  • 1 Llauna de tonyina
  • 125g d'algues tipus Wakame
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Vinagre al gust

1 racions

Elaboració

Rentem i tallem els tomàquets a rodanxes ben fines amb ajuda d'un ganivet ben afilat. Han de ser màxim de 0,5cm.
Pelem el cogombre completament, i el rentem. Fem el mateix, és a dir, fem rodanxes amb el ganivet de màxim 0,5cm.
Ho hem de disposar tot al plat, en rodó, sobreposant el tomàquet, i després a sobre, farem el mateix amb el cogombre.
Pelem l'ou que tindrem bullit, el passarem per sota l'aixeta per treure qualsevol resta de la closca que pugui ser desagradable a l'hora de mastegar.
Amb ajuda del ganivet ben afilat, en farem rodanxes de 0,5 cm, i les disposarem al voltant del cogombre.
Entremig de l'ou i a sobre del cogombre, posarem la tonyina, la qual haurem tret l'excés de conservant.
I després, per sobre del tomàquet, anirem disposant l'alga wakame.
Amanim al nostre gust.

15min

Notes

Vigileu amb el wakame:
No és tant bo com es pensa, llavors us recomano posar poquet per donar gust, perquè provoca moltes flatulències i després de menjar-la ho he passat fatal.

Ho podeu substituir per pebrot verd tallat a tires petites.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2275 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: