Salsa d'ametlles
Categoria:
Salses
Tipus de plat: Salsa
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 100 grs. d'ametlles torrades
- 1 llimona
- 100 ml.de fumet de peix
- 1 ceba
- Oli d'oliva i sal
Utensilis
Paella
Elaboració
En una paella hi posarem l'oli d'oliva i hi sofregirem la ceba ben trinxada;
quan comenci a daurar-se hi tirarem les ametlles picades i el suc d'una llimona.
Li donarem un parell de voltes i hi afegirem el fumet de peix.
La deixarem reduir una estona i ja estarà a punt per servir.
35min
Notes
Aquesta salsa és ideal per tot tipus de peix, sobretot si està fet a la planxa o al forn.
Si no es té fumet, es pot utilitzar caldo amb pastilla o terrina que sigui bo.
Etiquetes: Salsa d'ametlles per peix Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4464 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.