Pastís de llimona casolà
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Pastís
Recepta per forn
Estació: primavera estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 250 gr. llimona
- 80 gr.+ 150gr. de sucre
- 125 gr. de mantega
- 4 ous i 1 rovell
- 3 llimones
- 1 taronja
- 150 gr. de nata
4 racions
Utensilis
Batedora, paper film
Elaboració
Barreja la farina amb els ous, 80 grs. de sucre, la mantega i un pessic de sal.
Treballa la barreja fins a obtenir una massa consistent. Envolcallala amb paper film i posa-la a la nevera 20 minuts.
Passat aquest temps estirala amb el corró i posala al motllo com a base.
Enforna-la a 180º durant 25 minuts i deixala refredar.
Exprimeix la fruita i batela amb els ous i un rovell, 150 gr. de sucre i la nata.
Omple el passtís i enforna durant 30 minuts a 100º procurant que no arribi a bullir.
30min
Notes
Servir a temperatura ambient.
Emplatar amb cireres al costat i una rodantxa de llimona per fer bonic.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2001 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.