Puré de patata amb gambes
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Pastís
Recepta per olla a pressió
Típica de: Catalunya
Estació: tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 Patates grosses
- 16 cues de gambes mitjanes
- 1 vas de llet
- 1/2 vas de nata per a cuinar
- 70 grs. de mantega
- 2 alls
- Nou moscada
- Julivert
- Sal
4 racions
Utensilis
Olla a presssió i una paella de peix.
Elaboració
Bulliu les patates i feu-ne un puré fí.
Afegiu-hi la mantega , la llet i la nata i condimenteu-ho amb sal i una mica de nou moscada.
Fregiu les cues de les gambes amb una mica d'oli juntament amb l'all en rodanxes i el julivert.
Poseu quadre gambes a cada plat per sobre de les patates aixefades i afegiu-hi l'oli de fregir-les.
25min
Notes
És un plat fàcil de fer, calòric i pot ser plat únic per sopar (per exemple).
Es pot emportar en un tapper i escalfar al microones.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3284 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.