Puré de patata amb gambes

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 4 Patates grosses
  • 16 cues de gambes mitjanes
  • 1 vas de llet
  • 1/2 vas de nata per a cuinar
  • 70 grs. de mantega
  • 2 alls
  • Nou moscada
  • Julivert
  • Sal

4 racions

Utensilis

Olla a presssió i una paella de peix.

Elaboració

Bulliu les patates i feu-ne un puré fí.
Afegiu-hi la mantega , la llet i la nata i condimenteu-ho amb sal i una mica de nou moscada.
Fregiu les cues de les gambes amb una mica d'oli juntament amb l'all en rodanxes i el julivert.
Poseu quadre gambes a cada plat per sobre de les patates aixefades i afegiu-hi l'oli de fregir-les.

25min

Notes

És un plat fàcil de fer, calòric i pot ser plat únic per sopar (per exemple).
Es pot emportar en un tapper i escalfar al microones.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3284 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Anna Voltà Valls diu:
No tinc fotos de la receptes, però quan pugui les posaré

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: