Pasta de full farcida amb pebrots i brandada de bacallà
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Coca
Recepta per forn
Estació: tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 1 Paquet de pasta de full congelada o fresca,
- 1 llauna de pebrots del piquillo o escalivat,
- 500gr. de brandada de bacallà,
- 1 enciam,
- 1 ou,
- Oli oliva,
- Sal.
4 racions
Elaboració
Primer descongelarem la pasta de full ( si està congelada) i l'estirarem sobre el taulell prèviament enfarinat.
Prepararem la brandada de bacallà. Obrirem les llaunes dels pebrots i treurem l'aigua sobrant o amb els que tinguem escalivats sense el suc que pugui haver fet. Amb la brandada, omplirem els pebrots i després farem uns quadrats amb la pasta de full. Damunt de cada quadrat col.locarem un pebrot farcit i farem un farcellet tot aixafant-ne les puntes amb una forquilla per evitar que s'obri durant la cocció. Ho pintarem tot amb rovell d'ou i ho posarem al forn ben calent, a 220o C aproximadament, durant 15 a 20 minuts, fins que la pasta de full hagi pujat i estigui dauradeta. Ho servirem en racions individuals, acompanyat amb enciam tallat ben petit.
1h
Notes
Recepta energètica i molt completa, ja que aporta tots els nutrients bàsics. Fóra recomanable com a plat únic sempre que l'acompanyem amb una bona amanida verda.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3039 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.