Copa de torrons i xocolata
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Gelat
Estació: hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 250 grs. de torrons de xixona
- 150 cl. de llet
- 300 grs. de xocolata
- 2 iogurts naturals
- Mitg got d'aigua
4 racions
Utensilis
Trituradora per els torrons.
Cassó per fondre la xocolata al bany maria.
Elaboració
Tritureu els torrons amb la llet fins que quedin ben cremosos.
Foneu la xocolata amb l'aigua.
Ompliu la copa amb tres capes: una de torrons, una de iogurt i una de xocolata.
Si hi feu servir copes transparents, us quedarà més vistós.
20min
Notes
Utilitzeu copes tipus coctel de gambes.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1799 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.