Pinya amb crema catalana
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Crema
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 1 Pinya natural
- 100 grs. de sucre
- Crema catalana
4 racions
Utensilis
Cassola per fer la crema catalana, cullera de fusta per remenar.
Elaboració
Tallarem la pinya a rodanxes d'un centímetre de gruix i li tallarem la pell.
Tot seguit anirem col.locant cada tall de pinya en un plat individual i per damunt la cobrirem amb una capa de la crema catalana, l'empolvem amb sucre i la reservem.
A part, tindrem a punt un ferro cremador ben calent i l'anirem passant per damunt de la crema i el sucre.
Quan vegem que queda ben torrada ja estarà a punt per servir.
25min
Notes
Postres riques en sucres senzills, fibra i potassi.
La combinació amb la crema, fa aumentar les calories i els greixos, essent acomsellable servir-les darrera d'un àpat
més lleuger.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2913 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.