Llenties amb verdures i pollastre
Les llenties sempre tenen la mala fama de que engreixen però el que engreixa és més el que se li posa. Us paso una versió més lleugera.
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Estofat
Dieta: hipocalòrica
Estació: tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 500g. de Llenties
- 1/2 Pebrot vermell
- 1 Pebrot verd
- 1 Tomàquet
- 1 grapat de mongeta tendra, a poder ser rodona.
- 1 Ceba
- 1 o 2 Pastanagues
- 1 Pit de pollastre
- 1 got de vi blanc
- 1/2 o 1 litre de brou de verdures
- Pebre vermell picant.
- Oli d'oliva
- Pebre negre
- Comí
4 racions
Elaboració
La nit anterior poseu les llenties en remull. Sempre hi ha l'opció de comprar llentia ràpida i fer-les directament.
El procés de la verdura:
Rentar, tallar, picar, pelar: tomàquets, pebrots, ceba, pastanagues.
En una olla amb un rajolí d'oli hi posarem la ceba que vagi sofregint, i passats 10 minuts el tomàquet que ja tindrem pelat i picat. Ho deixem sofregir. Després posem el pebrot i la mongesta tendra, i deixem que es vagi fent. Podeu utilitzar mongeta tendra congelada.
En una altra paella o planxa, marcarem el pollastre, que tindrem ja salpebrat. Només volta i volta, i el tallarem a daus. Després, l'afegim al sofregit.
Incorporem al sofregit el vi blanc, i deixem reduir.
Una vegada que el vi hagi reduït, incorporem les llenties, i les integrem amb moviments embolicants, i després la pastanaga, tallada a rodanxes.
Ja amb tot incorporat i integrat, afegim el brou.
Portem a ebullició i deixarem que bulli durant 1 o 2 hores, vigilant, fins que veiem que les llenties ja són cuites.
Podeu posar comí, el comí el posariem durant el sofregit, però no a tothom li agrada el seu gust. Aquest, ajudaria a digerir millor els llegums.
2h
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3722 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.