Gaspatxo

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Andalusia
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 3 Tomàquets d'amanida
  • 1 Cogombre
  • 1 Ceba tendra
  • 1 All tendre
  • 1 Pebrot verd
  • 1 Ou dur
  • 1 Llesca de pa d'ahir
  • Aigua
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Vinagre

4 racions

Elaboració

Rentem totes les verdures.
Pelem i tallem els tomàquets, el cogombre, la ceba i l'all tendre.
Li traiem les llavors al pebrot i el tallem.
Ho posem al recipient de la batedora o dins la thermomix, amb el pa, l'oli, la sal i el vinagre al gust.
Ho triturem tot.
Si ho fas amb thermomix, jo ho faig a màxima velocitat durant 1 o 2 minuts i em queda tot ben trituradet i ben fi.
Ho passem per un col·lador a un bol.
I ho servim amb un ou dur trossejat a daus.

20min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2242 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: