Gaspatxo
Categoria:
Sopes i cremes
Tipus de plat: Aperitiu
Recepta per thermomix
Típica de: Espanya → Andalusia
Estació: estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 3 Tomàquets d'amanida
- 1 Cogombre
- 1 Ceba tendra
- 1 All tendre
- 1 Pebrot verd
- 1 Ou dur
- 1 Llesca de pa d'ahir
- Aigua
- Oli d'oliva
- Sal
- Vinagre
4 racions
Elaboració
Rentem totes les verdures.
Pelem i tallem els tomàquets, el cogombre, la ceba i l'all tendre.
Li traiem les llavors al pebrot i el tallem.
Ho posem al recipient de la batedora o dins la thermomix, amb el pa, l'oli, la sal i el vinagre al gust.
Ho triturem tot.
Si ho fas amb thermomix, jo ho faig a màxima velocitat durant 1 o 2 minuts i em queda tot ben trituradet i ben fi.
Ho passem per un col·lador a un bol.
I ho servim amb un ou dur trossejat a daus.
20min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2242 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.