Remenat de salmó
Categoria:
Ous i làctics
Tipus de plat: Remenat
Dieta: baixa en greixos
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 75g de salmó fumat
- 2 Ous
- All
- Julivert
- Sal
- Pebre negre mòlt
- Oli d’oliva
- Torradetes
1 racions
Utensilis
Elaboració
-Fem la picadeta d'all i julivert.
-Després tallem a trossets el salmó i el sofregim a la paella.
-Li afegim la picadeta d'all i julivert. Batem els ous, els salpebrem, i quan comence a agafar coloret aboquem els ous a la paella on hi ha el salmó I la picada . Ho remenem.
-Ho posem tot al plat, amb unes torradetes i llestos.
10min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2768 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.