Crema de xampinyons

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 200 grms. de xampinyons frescos.
  • 3/4 de litre d'aigua
  • 2 pastilles de brou
  • 40 grms. de maizena
  • 50 grms. de mantega
  • 1/4 de litre de llet

4 racions

Elaboració

Rentar i tallar els xampinyons petitets, ofegarlos amb una mica de mantega.
Posar l'aigua a bullir amb les pastilles de brou i 25 grms. de mantega.
Quant arrenqui el bull afegir la maizena diluida amb la llet freda.
Deixem coure, i afegim els xampinyons, deixem 2 minuts mes i rectifiquem de sal si fa falta.

20min

Notes

Si en lloc de xampinyons i posem 200 grms d'espinacs, tindrem una crema d'espicans molt bona


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2768 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Neus Gimeno Sanjuán diu:
No es passa el minipimer per fer la crema?
Gràcies.
Neus Gimeno
Enriqueta Ribalta Segarra diu:
Hola Neus, si no t'agrada trobar els xampis a trosets i pots pasar el minipimer.Cap problema queda bona igual.
Salutacions

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: