"bombons de mangrana"

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 rajola de xocolata negra Postres Torres
  • 1 magrana
  • 1 culleradeta de café de mantega, no margarina

12 racions

Elaboració

Aquesta recepta es super fàcil. Desfem la xocolata al bany maria o be al microones, si es en aquest últim, l'anirem desfent primer un minut i remenar, una mica mes al forn i remenar, segur que ara ja estarà desfet del tot, afegim la mantega que li donarà el llustre brillant.
Tirem dintre els grans de magrana i amb una cullera farem muntets damunt d'un marbre pintat al oli, o be damunt de paper sulfuritza’t. O posem a la nevera i.... Bon profit ¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡

15min

Notes

Els podem servir com a postres posant-li al costadet un petit flam fet a casa.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1517 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

1 comentaris:

Contxi Caballé Martinez diu:
La magrana es molt fàcil de treure eles grans tallant-les per la meitat i picant amb una cullera o atuell de fusta per la base de la mateixa, ells cauran damunt la mà.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: