Porridge

Típica de: Regne Unit
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

2 racions

Elaboració

Posem al foc un cassonet amb l'aigua i la civada; quan arrenqui el bull afluixem al mínim i no deixem de remenar fins que s'hagi consumit tota l'aigua. Serà només un parell de minuts. Quedarà una massa espessa i enganxosa; la deixem reposar tapada.
Mentre, pelem la poma, la tallem a daus ben petits i la posem dintre d'un bol. Afegim els iogurts, les panses i les nous trocejades. Aboquem la civada cuita i mesclem.
Repartim en bols individuals, empolvorem amb canyella mòlta, i endolcim amb un fil de mel.

15min

Notes

Aquest és un esmorzar deliciós que ens farà sentir bé tot el matí. També és un bon recurs per un sopar ràpid quan no es té temps de cuinar.
Així és com l'acostumo a fer jo però accepta una gran varietat de fruites fresques; el plàtan li queda molt bé. Podeu canviar les nous per ametlles o avellanes; les panses de Corint per nabius dessecats; i la mel per sucre gra. També accepta una cullerada de llavors de llí.
Quan s'ha provat una vegada, es repeteix.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se