Filets de seitan arrebossats

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

2 racions

Elaboració

Filetejem el seitan (jo el faig a casa, moltes persones el compren ja fet)
En un bol posem 1 ou, sal, la salsa de soja, gengibre ratllat (a gust de cadascu.
Incorporem els filets de seitan dins del bol i deixem que reposi una 1/2 hora.
Al moment de coure'l passem el seitan per el pa torrat i elfregim.

45min

Notes

Jo faig el seitan a partir d'una recepta d'uns amics,i una vegada agafes pràctica és fàcil i econòmic. . A internet hi ha diferents maneres de fer-lo, unes més complicades que altres. Jo ja parteixo del gluten comprat.
Si hi ha algú que l'interessi la meva recepta m'ho diu i l'explico.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se