Llom amb ametlles
Ingredients
- 12 talls de llom de dos colors tallats fins
- 100 gr d'ametlles crues a trossets.
- Mig got de vi blanc
- Caldo de carn
- 50 gr. tomàquet fregit
- Farina
- Oli d' oliva
- Sal
- Pebre
- Alls i julivert-
Elaboració
En una paella o cassola amb oli posar els talls de llom ja salats, empebrats i enfarinats; volta i volta.
Retirar-los, i amb el mateix oli posar el tomàquet fregit, la farina i el vi blanc, remenar bé, afegir el caldo i els talls de llom amb el seu suc.
Coure a foc lent durant uns 10 m.
En un morter picar els alls, el julivert i afegir les ametlles i una mica de caldo i afegir-ho a la paella, deixar coure tot 10 minuts més.
Notes
Es pot afegir a la paella xampinyons o qualsevol bolet de temporada
Comparteix aquesta recepta: