Llom amb ametlles

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

En una paella o cassola amb oli posar els talls de llom ja salats, empebrats i enfarinats; volta i volta.
Retirar-los, i amb el mateix oli posar el tomàquet fregit, la farina i el vi blanc, remenar bé, afegir el caldo i els talls de llom amb el seu suc.
Coure a foc lent durant uns 10 m.
En un morter picar els alls, el julivert i afegir les ametlles i una mica de caldo i afegir-ho a la paella, deixar coure tot 10 minuts més.

30min

Notes

Es pot afegir a la paella xampinyons o qualsevol bolet de temporada


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se