Truita d'espàrrecs de bosc

Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Utensilis

Paella

Elaboració

Primer de tot, anirem a bosc a collir quatre espàrrecs, que ara és la temporada.
Si no tenim la ocasió, potser al mercat o plaça hi ha alguna paradeta que en té.
Els netegem ben nets i els partim, amb els dits, fins que es deixin de trencar fàcilment.
Posem una paella amb una mica d'oli, els salem i els fregim fins que quedin ben tovets.
A continuació, hi afegim els 3 ous batuts amb una mica de sal. Si voleu que la truita us
quedi més esponjosa, no els bateu massa.

15min

Notes

Ben fàcil i deliciosa, a més podreu gaudir d'una passejadeta pel bosc, que ara ja fa bon temps.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se