Truita de ceba confitada

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Inexperts

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 6 cebes entre mitjanes i grosses
  • 6 ous
  • oli d'oliva extra verge
  • vi ranci
  • mel

3 racions

Elaboració

Talleu les cebes en juliana curta i poseu-les a coure en una paella amb un rajoli d'oli. Al principi se li pot donar un foc mig, però aviat l'haurem de baixar al mínim i deixar que la ceba vagi confitant tapada durant més d'una hora, o hora i mitja. De tant en tant remenarem. Quan s'hagi reduit i estigui ben tova i rossa, li tirarem mitja copeta del vi ranci, farem que s'evapori l'alcohol pujant l'intensitat del foc i acte seguit afegirem un fil de mel (només un fil!); remenarem, rectificarem de sal, i deixarem que cogui dos minuts més tot remenant.
Amb els 6 ous farem tres truites individuals posant com a farciment una tercera part de la ceba caramelitzada a cadascuna d'elles .

Notes

Compteu amb dues cebes de bon tamany per cap doncs al confitar-les reduiran molt.


Recepta de cuina de Truita de ceba confitada
Recepta de cuina de Truita de ceba confitada

Un fil de mel...

Recepta de cuina de Truita de ceba confitada

La ceba confitada

Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4435 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: