Truita de ceba confitada
Categoria:
Ous i làctics
Tipus de plat: Truita
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 6 cebes entre mitjanes i grosses
- 6 ous
- oli d'oliva extra verge
- vi ranci
- mel
3 racions
Elaboració
Talleu les cebes en juliana curta i poseu-les a coure en una paella amb un rajoli d'oli. Al principi se li pot donar un foc mig, però aviat l'haurem de baixar al mínim i deixar que la ceba vagi confitant tapada durant més d'una hora, o hora i mitja. De tant en tant remenarem. Quan s'hagi reduit i estigui ben tova i rossa, li tirarem mitja copeta del vi ranci, farem que s'evapori l'alcohol pujant l'intensitat del foc i acte seguit afegirem un fil de mel (només un fil!); remenarem, rectificarem de sal, i deixarem que cogui dos minuts més tot remenant.
Amb els 6 ous farem tres truites individuals posant com a farciment una tercera part de la ceba caramelitzada a cadascuna d'elles .
Notes
Compteu amb dues cebes de bon tamany per cap doncs al confitar-les reduiran molt.
Etiquetes: Truita Vegetariana Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4169 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.