Truita d'espàrrecs i pèsols amb bacallà
Categoria:
Ous i làctics
Tipus de plat: Truita
Estació: primavera
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 grapat d'espàrrecs de marge
- 250 grams de pèsols
- 150 grams de bacallà estellat i dessalat
- 3 ous de gallina lliure
- Oli d'oliva del raig
- Enciam de l'hort
2 racions
Elaboració
Es fregeixen amb oli els pèsols i els espàrrecs, i a mitja cocció si afegeix el bacallà.
Es baten els ous en un vol i si afegeixen els pèsols,els espàrrecs i el bacallà fregits i es torna a posar a la paella i quan veiem que l'ou esta quallat se li dóna la volta.
30min
Notes
Es serveix damunt d'un llit d'enciam de l'hort
Etiquetes: Truita Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
6415 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.