Llom amb salsa d'anxoves

Ingredients

  • 12 talls Llom
  • 3 brics Crema de llet
  • 3 llau netes Anxoves de l'escala
  • Farina de Moresc, per arrebossar
  • Oli d oliva verge de Maspujols

4 racions

Elaboració

S'agafa el llom i es arrebossa amb farina de moresc, tot seguit es passa per oli i es reserva
Apart posem la crema de llet i les anxoves amb una cassola i es trituren
Desprès es posa al foc i en pic bull afegim els talls de llom, deixem 5 minuts i tanquem el foc.

30min


Recepta de cuina de Llom amb salsa d'anxoves
Llom amb salsa d'anxoves
per Antonieta Llaurado Llort

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2857 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: