Sèpia amb fesols
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Estofat
Recepta per olla a pressió
Estació: hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 1 Sèpia grossa de 1k o més
- 1 ceba
- 2 grans d'all
- 2 fulles de llorer
- 1 got d'oli d' oliva del raig
- 2 tomàquets pelats
- un pols de pebre vermell
- 1/2 Kg de fesols del ganxet cuits.
- 1 got de vi blanc.
- 1 got d'aigua
6 racions
Elaboració
Bullim els fesols amb l' olla a pressió i els reservem, guardem els suc de bullir-los.
Trinxem els alls i els posem a la cassola amb l'oli 2 minuts, tot seguit afegim la ceba 2 minuts més, després afegim la tomaca, la sal, el llorer, la sèpia i el vi.
Quant ho tenim tot ben sofregit afegim els fesols, el suc de bullir-los i un pols de pebre vermell i ho deixem coure tot junt 15 minuts.
1h 30min
Notes
Servir- ho ben calent
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
5411 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.