Sèpia amb fesols

Ingredients

  • 1 Sèpia grossa de 1k o més
  • 1 ceba
  • 2 grans d'all
  • 2 fulles de llorer
  • 1 got d'oli d' oliva del raig
  • 2 tomàquets pelats
  • un pols de pebre vermell
  • 1/2 Kg de fesols del ganxet cuits.
  • 1 got de vi blanc.
  • 1 got d'aigua

6 racions

Elaboració

Bullim els fesols amb l' olla a pressió i els reservem, guardem els suc de bullir-los.
Trinxem els alls i els posem a la cassola amb l'oli 2 minuts, tot seguit afegim la ceba 2 minuts més, després afegim la tomaca, la sal, el llorer, la sèpia i el vi.
Quant ho tenim tot ben sofregit afegim els fesols, el suc de bullir-los i un pols de pebre vermell i ho deixem coure tot junt 15 minuts.

1h 30min

Notes

Servir- ho ben calent


Recepta de cuina de Sèpia amb fesols
Recepta de cuina de Sèpia amb fesols

Sèpia amb fesols

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5655 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: